ro en hu de

Mottó:

In life, as in music,
the pauses make all the difference !


Ahhoz, hogy az életnek örülni tudj, időnkénti szünetre van szükséged... Hosszabb vagy rövidebb, a lazítás /a relaxáció ad minőséget az életednek, megerősíti a lelki kapcsolatokat a melletted-lévőkkel, felfrissít, megújít: egyensúlyt ad - arra késztet, hogy menj tovább, tovább!

"La Teleferic" nemcsak egy Panzió, lehet egy Après-ski; vagy az ideális hely akkor is, ha (újra) Szinajára látogatsz: intim és relaxáns környezetben.

"La Teleferic" nemcsak egy Vendéglő: hanem Ínyenceknek való hely; ha ezt-azt megkóstoltál nálunk, egy fajta... dependenciával maradsz.

"La Teleferic" elsősorban Atmoszférát jelent: zenét hallgatsz (nagy Z-vel, nem lármát!), finomakat eszel, mindezt sok virág közt  - egy romantikus hely...

conceptKoncept és Good-Food

Minden akkor kezdődött, amikor a sors összehozott két embert, akinek ugyanaz volt a passziója:  a FŐZÉS.
Rövidesen tudtuk mit kell tennünk: 3600 -al fölborítottuk addigi kényelmes, néhol luxusos fővárosi életünket és fölcseréltük egy nyugodt, hegyi városka életével. A Luxust itt is megtaláltuk, de teljesen más értelemben: a luxus itt Természetet, Hegyet, Zöldet jelent, meg minekünk mindenképp Jó Kaját!

A mi konyhánk több ízlésnek, több nép konyhájának a vonzó és gusztusos összehangolása: egy gazdag, általunk fölépített menü, amelyben próbáljuk hazahozni és beilleszteni a világban való barangolásunk során megízlelt és megtetszett dolgokat. (Ezért nevezem dinamikusnak is a menüt: állandó mozgásban van, akárcsak mi...)

Nem mondhatok mást, minthogy gyere el és KÓSTOLD MEG!

Fam.Ciubuc-Szabó
Gréta, Csilla și Codruț

post